Онлайн застраховки от ZastrahovamSe.com

от Тодор Христов в Разни

онлайн застраховки застраховане zastrahovamse.comСпонсори на NovaVizia.com тази седмица са хората от сайта ZastrahovamSe.com, които предлагат различни видове застрахователни услуги по интернет и чийто слоган е красноречив – “Застраховаш се без да ставаш от стола”.

Признавам си, че едва сега разбирам, че застраховки у нас могат да се правят и онлайн (тъй като професионално съм по-далеч от темата за застраховките), въпреки че имам няколко реално действащи застраховки – на автомобил (гражданска отговорност и автокаско) и на имущество.

Ако и вие като мен чувате за първи път за възможността да се правят онлайн застраховки, може би ще ви бъде интересно да узнаете какви са предимствата на застраховките онлайн, които могат да се правят в ZastrahovamSe.com:

  • Най-напред, този сайт позволява удобно сравнение на всички предлагани застраховки от застрахователните компании. Това дава възможност на потребителите да изберат най-изгодните условия за застраховане, при това по експедитивен начин.
  • Също така, в ZastrahovamSe.com всеки може да се запознае с безпристрастна и актуална информация за спецификите на застрахователните продукти.
  • В случай, че човек изпитва колебания относно избора на една или друга застраховка, от ZastrahovamSe.com осигуряват безплатна консултация със специалист.
  • Веднъж, след като бъде направен изборът на застраховка, всеки може да се застрахова онлайн, като направи заявка за полица директно през сайта. Получаването на оригиналната полица става с куриер на предпочитан от клиента адрес.
  • В допълнение, всяка онлайн застраховка носи след себе си и отстъпка от стандартните цени на застрахователните фирми.
  • И не на последно място, ZastrahovamSe.com работи 24 часа на ден, 365 дни в годината. Застраховка през сайта може да бъде направена по всяко време на денонощието.

Ето как изглежда панелът за търсене и избор на застрахователни услуги в ZastrahovamSe.com.

гражданска отговорност онлайн сравнение застрахователни оферти

С помощта на поредица от детайлни стъпки, вградени в панела за търсене всеки може да опише внимателно какво точно желае да застрахова и каква е застрахователната му стойност, след което да получи оферти от няколко застрахователни дружества, измежду които да направи своя избор.

ZastrahovamSe.com предлага богато разнообразие от застраховки, сред които влизат:

И най-накрая, ZastrahovamSe.com има практиката да публикува статии по темата за застраховките. Достъп до секцията с всички статии можете да получите, ако кликнете с мишката тук.

Желая успех на ZastrahovamSe.com и много клиенти! А ако имате нужда от застраховка в бъдеще, не забравяйте да си запишете страницата им някъде на достъпно място, за да можете да се върнете към нея отново, когато ви потрябва.

Препоръчваме ти още:

За автора: Тодор Христов е съосновател на NovaVizia.com и управител на "Сита Мениджмънт Консулт" . Помага на умните хора и фирми да работят по-успешно, като води бизнес обучения, насочени към фирменото управление и продажбите. Води и онлайн обучение по продажби.

Кой друг иска да продава повече?
Стани по-успешен търговец за 30 дни! Виж как!
Touristika.bg: Всичко най-важно за независимия турист
Присъедини се към 6000+ умни хора, които получават най-новите статии в NovaVizia.com! Безплатно е.

  

3 коментара… прочети ги по-долу или добави един

goran

Страхотна услуга.
Ако можеше да се и плаща онлайн – можеше не само да не ставаш от стола, но и да го правиш докато други спят!

Отговори на този коментар

Даниела Тенева

Благодаря за информацията,
често ми се налага да правя различни застраховки поради естеството на професията, която упражнявам в момента. Губя си маса време и телефонни разговори за да избера удачен вариант, а с този сайт се надявам да си ги спестя.

Отговори на този коментар

иво

зстраховането гарантира загуби а не неразхождане , мързел и незаинтересованост за важните за Вас неща.От полицата са важни много неща като застр.интерес,покрития,общи условия и т.н.Кой онлайн по точно Ви ги разяснява…?После не се сърдете на експерите в застраховането Вие просто не сте стигнали до тях защото е по лесно онлайн…..!

Отговори на този коментар

Коментирай