Надомна работа по интернет от FreelanceForum-bg.com

от Тодор Христов в Разни

Днес е на дневен ред още един анонс-награда на уебсайт във връзка с приключилото преди няколко седмици отгатване на Топ 3 на “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″. Тогава нашият читател Светослав Стоянов бе достатъчно точен в прогнозите си, което му гарантира днешната публикация за неговия интернет проект – форума за надомна работа по интернет FreelanceForum-bg.com.

freelanceforum-bg.com надомна работа фриланс

Идеята зад форума за фрилансъри е да събира на едно място работещи на свободна практика програмисти, дизайнери, преводачи, уеб-разработчици, автори на текстове, маркетинг специалисти и др. Форумът е подходящ както за начинаещи фрийлансъри, които могат да зададат своите въпроси и да почерпят от знанията на по-опитните от тях, така и за фрийлансъри с богата практика, които ще могат да срещнат в него свои колеги и да обсъждат актуални въпроси и статии от фрийланс средите.

Самият създател на форума за надомна работа по интернет, Светослав Стоянов, ни изпрати следното свое кратко представяне (надявам се, че ще ви бъде интересно знаете повече за Светльо):

Казвам се Светослав Стоянов на 22 години от Шумен. В момента съм студент 4-ти курс по стопанска логистика в УНСС.

Започнах да се занимавам с фрийланс отпреди близо две години, когато ме наеха като Virtual Assistant (виртуален асистент) в испанска фирма, предлагаща SEO услуги. Работя за тях и до ден днешен, като успявам добре да съчетая работата с ученето.

Фактор за успеха ми е и ежедневното следене на блога NovaVizia.com, където съм сигурен, че винаги мога да намеря компетентно и професионално мнение по въпроси от областите, които ме интересуват – маркетинг, интернет и технологии, образование, работа и кариера.

Проектът FreelanceForum-bg.com е на малко повече от 1 година, има 558 регистрирани члена, които са оставили общо близо 900 мнения. Основната част на този сайт съвсем логично е секцията с форума, където всеки може да публикува теми, да чете темите на другите, както и да коментира по теми, започнати от друг.

Можете да посетите форума още сега, за да добиете преки впечатления, като темите съвсем логично се въртят около спецификата на фрилансърската работа в интернет – специфика на фрилансърската работа, как се правят фриланс проекти, детайли относно начина, по който се получават пари срещу фриланс труд, линкове към сайтове, в който може да се открие работа в интернет и т.н. Някои от темите са преглеждани няколко хиляди пъти.

Фрилансърството е един напълно възможен начин за генериране на доходи онлайн. Всъщност, познавам лично, а и задочно не един, не двама души, които работят от няколко години в тази област. Ето защо, ако обмисляте как да увеличите приходите си, притежавате специфични умения (или най-малкото – потенциал) и идеята да бъдете фрилансъри (работещи на свободна практика) не ви е чужда – посещавайте FreelanceForum-bg.com, ако имате въпроси, на които искате да ви бъде отговорено, търсите фриланс работа, контакти с колеги или просто желаете да сте “в час” с това какво става във форума.

Препоръчваме ти още:

За автора: Тодор Христов е съосновател на NovaVizia.com и управител на "Сита Мениджмънт Консулт" . Помага на умните хора и фирми да работят по-успешно, като води бизнес обучения, насочени към фирменото управление и продажбите. Води и онлайн обучение по продажби.

Кой друг иска да продава повече?
Стани по-успешен търговец за 30 дни! Виж как!
Touristika.bg: Всичко най-важно за независимия турист
Присъедини се към 6000+ умни хора, които получават най-новите статии в NovaVizia.com! Безплатно е.

  

6 коментара… прочети ги по-долу или добави един

MacTeP

Интересен проект. Само дето в България функциите на подобни сайтове до голяма степен са иззети от уеб форумите. Все пак ще огледам сайтчето.

Само моя милост май остана да се мотка и да посочи сайт за ревю (shame)

Отговори на този коментар

Svetoslav Stoyanov

Специални благодарности на екипа на NovaVizia.com за публикацията! Весели празници и успешна 2010!

Отговори на този коментар

Николай Колев

Добър да е денят Ви, Уважаеми Тодор Христов!
Благодаря Ви, за тази възможност.
Може да сме възрастни, но сме амбициозни. Успяхме с икономии в кметството да направим клубче с два компютъра и принтер , които да се ползват от нямащите.
Ще се запознаем с възможностите на форума.
Разчитаме и през новата 2010г. да ни изпращате Вашите полезни програми.
Весели празници!
С Уважение, дядо Кольо.

Отговори на този коментар

Интересни сайтове

Идеята е добра. Дано за всеки потребител да се показва някакво ниво на познания в конкретна област, представено по обективен начин, разбира се.
Просто има твърде много хора в България, които създават лошо име на фрилансинга.

Поздрави,
Явор Младенов

Отговори на този коментар

Стамен Стаменов

За автори на текстове – какви са изискванията :)

Отговори на този коментар

Владимир

В този форум има възможности за търсене и отправяне на оферти за фрийленсъри. Хубаво е този вид надомна работа да се развива все повече и у нас.

Отговори на този коментар

Коментирай