Грабни офертата с Grabo.bg!

от Тодор Христов в Личностно развитие

grabo.bgДнес имам удоволствието да ви представя услугите на нашия спонсор за Октомври – сайта за изгодни оферти Grabo.bg. Както подсказва самото име на сайта и неговия корен, става дума за „грабене” или „грабване” – хитра закачка, свързана с грабването на много атрактивни и изгодни оферти.

Името „Grabo.bg” ми напомня с нещо на израза „Граби се като топъл хляб”. И не случайно, тъй като в Grabo.bg буквално ежедневно можете да грабнете различни щедри отстъпки от всевъзможни места – ресторанти, козметични студия, картинг, бънджи скокове, аеробика, народни танци, професионални фирми за почистване, зъболекарски услуги и много други. При това, конкретно във вашия град.

По-долу ще ви разкажа накратко за две неща – как можете да спечелите големи отстъпки за различни неща в Grabo.bg, както и как може да спечели вашия бизнес от всичко това. А ако нямате търпение да узнаете коя е най-новата оферта с голяма отстъпка, посетете Grabo.bg още сега и вижте сами! :-)

И така…

1. Как работи Grabo.bg?

Grabo.bg, от гледна точка на клиентите и големите отстъпки, които получават те, работи по следния начин:

 • Grabo.bg публикува регулярно атрактивни оферти с големи отстъпки. Те са минимум 50%, като могат да да достигнат дори до 90%. Всяка една услуга, предлагана с отстъпка в диапазона 50-90% неизбежно става много привлекателна, като същевременно качеството е същото – това е именно нещото, което привлича много клиенти. Разбира се, цени на услуги с 50, 60 или 90% отстъпка са промоционални цени, които няма да се задържат вечно, но именно на този принцип работи Grabo.bg – предоставя ги на всички, които търсят изгодните оферти.
 • Съответно, докато тече всяка една оферта, всеки може да я закупи, като я заплати по един от посочените в офертата начини. След като клиент направи плащането, автоматично получава от Grabo.bg специален ваучер за отстъпка, който може да си разпечата на принтер.
 • С отпечатания ваучер в ръка, всеки клиент може да посети обекта, за който се отнася и да получи съответната услуга (а може да е и стока). На ваучера има два шестцифрени кода – те също са достатъчни да бъдат предоставени, за да се получи голямата отстъпка.

Това е принципът, на който работи сайта за изгодни оферти Grabo.bg. Ако се питате как става възможно да се получават отстъпки за различни неща в диапазона 50-90%, отговорът е „Групови отстъпки”. От Grabo.bg се грижат офертата на един или друг доставчик да стигне до абонатите на е-мейл бюлетина им, но най-вече са обезпечили значителна за българските мащаби интернет реклама в голям брой сайтове. От всички хиляди посетители на Grabo.bg определен процент ще станат реални клиенти, а в замяна на това, доставчикът обезпечава апетитна отстъпка за тази група клиенти.

За да добиете представа за офертите и отстъпките в Grabo.bg, посетете сайта им още сега. На началната страница ще видите актуалната оферта, но вижте също и всички предишни оферти с отстъпки.

grabo.bg адреналин оферта

Това отвежда до втората част на моя материал, в който представям сайта за добри оферти Grabo.bg, а именно:

2. С какво Grabo.bg може да е полезен за вашия бизнес?

Ако сте прочели по-горните абзаци, вече знаете с какво Grabo.bg може да е полезен за бизнеса ви, и като цяло никак не е сложно. С помощта на Grabo.bg можете да популяризирате вашите услуги пред огромен брой хора с ясно изразени намерения да открият изгодни цени и отстъпки на услуги, при това конкретно от вашия град.

Ако например имате студио за солариум във Варна, вашата оферта ще бъде разгледана само от хора, които са изявили желание да получават офертите на Grabo.bg за Варна. Освен това, чрез солидната и таргетирана (по градове!) рекламна кампания, която правят на своя собствен сайт във външни сайтове, от Grabo.bg привличат на страниците си много голям брой посетители, които директно са потенциални клиенти на услугите ви във вашия град.

Хората от Grabo.bg са отворени към сътрудничество с различни бизнеси, така че помислете дали не можете да маркетирате някои от услугите си с тях. Те планират на първо време да предлагат оферти в следните основни градски центрове:

 • София
 • Пловдив
 • Варна
 • Бургас
 • Русе
 • Стара Загора
 • Плевен
 • Сливен
 • Добрич
 • Шумен
 • Благоевград
 • Велико Търново

Ако сте доставчик на услуги в някой от тези градове и моделът на работа на Grabo.bg ви допада, свържете се с тях. Не плащате нищо предварително, не дължите нищо на никого, получавате пари веднага при продажба на продукта ви, получавате и реклама преди хиляди хора, както и възможност да превърнете част от тях в дългосрочни лоялни клиенти… Достатъчно причини, за да се замислите.

Освен всичко, получавате и безценна обратна връзка от Grabo.bg за това как се възприема офертата ви, чрез статистика и мнения от потребители.

Вижте повече за това защо си струва да си партнирате с Grabo.bg.

В резюме за Grabo.bg

Най-добрият начин да разберете какво е Grabo.bg и с какво може да ви е полезен в да посетите сайта и сами да се убедите какво ви предлагат там. Услугите на Grabo.bg са подходящи както за жени, така и за мъже.

Точно в деня на тази публикация излиза специална оферта с 50% отстъпка, насочена само към жените, за градовете София, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград, така че не губете повече време, а вижте директно в сайта на Grabo.bg за какво става дума.

Благодаря на Grabo.bg за това, че подкрепят блога ни и им желая много доволни клиенти и бизнес партньори!

За автора: Тодор Христов е съосновател на NovaVizia.com и управител на "Сита Мениджмънт Консулт" . Помага на умните хора и фирми да работят по-успешно, като води бизнес обучения, насочени към фирменото управление и продажбите. Води и онлайн обучение по продажби.

Кой друг иска да продава повече?
Стани по-успешен търговец за 30 дни! Виж как!
Touristika.bg: Всичко най-важно за независимия турист
Присъедини се към 6000+ умни хора, които получават най-новите статии в NovaVizia.com! Безплатно е.

  

9 коментара… прочети ги по-долу или добави един

Geo

Гледам grabo, гледам и groupon (международния), чета и се чудя всъщност за кой работи този сайт, освен за себе си.

Един търговец за да даде такава отстъпка (а тя реално е по-голяма от обявената на сайта, тъй като нещо трябва да остава и за грабо, а ако следват groupon то това нещо е 50-100% от заплащаната цена), си отрязва всякакви марджове и излиза на загуба от немалък брой клиенти. Единствения вариант да си избие загубата е тези клиенти да купят нещо повече от предложеното в сайта на момента, или да останат толкова очаровани и услугата да е такава, че да се възползват от нея отново.

Шансовете това да станат, при положение, че аудиторията на такъв сайт по подразбиране е с ниска покупателна способност и силно ценово чуствителна, са нищожни. Профила на сайта показва 18-24 годишни като най-масовите му потребители, което само потвърждава горното.

Самият бизнес пък ако масово се втурне в тази игра ще фалира много бързо, тъй като клиентите ще привикнат винаги да има драстични промоции и оттук нататък няма как да продължи да съществува този модел (клиентите ще ходят при търговеца с актуалната оферта, накрая всички ще работят само за grabo). Или трябва цените за редовни клиенти да станат х2 и всичко да минава през grabo, което естествено обезмисля всичко.

Има не една и две хорър истории за groupon, дали някой бг търговец ще публикува впечатленията си от ползването на услугата – ще ми е интересно да видя със сигурност.

Отговори на този коментар

Тодор Христов

Използвам случая, че се прави аналогия с Groupon, за да поместя презентация за бизнес модела на фирмата.

Вероятно редица неща между двата сайта са различни, но все пак, със сигурност има и принципни разлики.

Отговори на този коментар

Ивайло Николаев

Изобщо не знам как вообще работят тези Грабо. Аз им изпращах четири пъти оферта, без никакъв резултат. Писах и запитвания, защо не отговарят. Отговориха само първия път, да изпратя оферта с формата от сайта. За мен са нередовни.

Отговори на този коментар

Тодор Христов

С течение на последните години Grabo.bg се утвърди като най-мощния и силен сайт за групово пазаруване в България, така че едва ли са “нередовни”.

Може би най-добре е да се обадите по телефон и да разберете какво става с офертите ви.

Отговори на този коментар

Ивайло Николаев

Може би, тъкмо защото са постигнали някаква позиция и вече не им се работи. Този съвет за телефона не мога да приема сериозно. Вие мислите, че по телефона сигурно ще се реши проблема, така ли?!

Отговори на този коментар

Тодор Христов

Телефонът е стандартен инструмент за комуникация в наши дни. А дали ще се реши проблемът, не знам, това все пак не зависи от мен.

Отговори на този коментар

Ивайло Николаев

Знам какъв инструмент е телефонът, но Вие или нямате опит в уреждане на въпроси по телефона, или мислите, че аз нямам. Като се обадя, гарантирано, ще попадна на някой, който не знае за какво става въпрос. Но първо, аз ще трябва да обясявам. След това ще ме прехвълят към друг, следва пак същото. И така до безкрайност. Аз не съм свикнал да си губя времето в празни приказки, особено по телефон.

Тодор Христов

Ивайло, наистина не е хубаво човек да си губи времето. Успех.

Отговори на този коментар

milena

Опитах няколко пъти да пусна оферта -без успех!След като се сблъсках с арогантно поведение и лично отношение от страна на служителката Ива Петкова,потърсих съдействие от управителя за София-Велизар Величков.За съжаление и той очевидно не успя да овладее анархията,царяща сред подчинените му!Като бизнес,отговарящ на всичките им изисквания възнамерявам този път да се обърна към медийното пространство,така хората ще си спестят загубата на време !Защото за един монополист,мисля,че професионализма трябва да е на 1 място-при тях липсва!

Отговори на този коментар

Коментирай